Sunday, December 7, 2008

Om livet, en mandags morgen....

Det var jul, helt til man kikket ut av vinduet en mandags morgen, nærmere sagt idag. Kunne blitt deprimert av mindre.

Ikke nok med at man står opp kl 06:30, setter seg i bilen 06:50 og kjører i rush-trafikken med underkjølt regn, glatte veier og selvsagt så må det sludderegne *grmf* Da er man egentlig glad man har Klem Fm på radioen og setevarmer *S*

Man kan også smile, over at man ikke trenger å være på veien igjen før kvart over ti, og DET er jo noe å glede seg over.


Helgen var egentlig forholdsvis energisk, det gikk slag i slag.

Fredagen, så var det den årlige "førjulsribbesteikinga" i Mjøndalen, her skal årets ribbe testes. ( DEN dagen snødde det isbjørner, som gav juleaktig utseende, men kanskje litt ubehagelig kjøreforhold) Jeg klarte faktisk å la vær å forspise meg, selv om den ribba er et av årets høydepunkt når det kommer til julen.

Meget hyggelig var det, 6 voksne, 1 barn og 3 bikkjer, så det ble liv å røre...


Lørdagen, opp tidlig og på shopping med tante. Vika terrassen og House of Oslo stod for tur, DET er et område jeg anbefaler, fine og gode butikker ( litt dyre, men kvalitet koster) godt utvalg i både klær og interiør ( blandt annet illums Bolighus). Tante utbrøt vel, mer enn en gang " Fy &#%" du er dyr å gå på shopping med, spesielt etter at man fant en rød strikket julekjole ( selvsagt for å erstatte den GRUSOMME juledrakten, som heldigvis er død og begravet.) Men slik går det nå en gang, har man god smak så koster det som oftest litt.

Vi avsluttet shoppingen med en liten tur på Bølgen og Moi, Foodgarage i Nydalen, DETTE anbefales virkelig. Fantastisk kakao, god mat og særdeles overkommelige priser for en god lunch. (http://www.foodgarage.no)

God og mett, så fikk man lastet av tante med alle sine handleposer, før man dro avgårde og lekte handyhunk. Fikk skrudd, borret, drillet etc før turen bar hjem og i bursdagsmiddag.


SLIK går dagene, søndagen intet unntak.

EN halvtime i kø for å komme inn på Folkemuseets julemarked, var det verdt det ??? nja, jeg har iallefall blitt ferdig med julebaksten, 7 sorter + Delfia kake. Fikk også med oss en runde med juleshopping på House of Oslo før man tok en bedre middag ( juletallerken selvsagt) på Schrøders, St Hanshaugens brune bule.

En særdeles hyggelig og avslappende dag, virkelig i julens tegn og med gode intensjoner om å støtte handelsstanden og kjempe imot finanskrisen. Man må nemlig bruke penge for å holde hjulene igang, NOEN vil kanskje påstå at der sliter jeg ikke *S* men for å si det slik, kontoen er nesten tom og det er to dager til neste utbetaling. Så frem til da blir det smalhans og fokus på de tingene i livet som er gratis.


Sånn, da har jeg blogget om helgens viderverdigheter, svada fra første til siste ord, MEN jeg har blogget *S*

No comments: