Monday, October 17, 2011

En ukesavslutning med forviklingar...

Det kan man trygt si det ble, matforgiftning er IKKE kult. Så torsdag og fredag gikk bokstavelig talt i dass. Jeg er ikke flink til og være syk, typisk mann der. Sutrer og klager, og vel vondt er VONDT.

Men lørdag bar det avgårde til jobb, og rett etterpå til en venninne for middag. Som jeg hadde tilbydt meg og hjelpe til med tilberedningen. Pur egoisme, jeg liker nemlig ikke Sushi og det var vertinnens forslag til take away, så vi endte med Peruansk ovnsbakt ørret, med wokede grønnsaker og rød ris til hovedrett, og gele med friske bær og hjemmelaget vaniljesaus til dessert.

På tross av laber form, så gikk tiden fort og man var plutselig kl ett *S*

Søndagen opprant, og siden noen (meg) ikke kom seg i seng i minnelig tid, fordi atte og skal bare kom på besøk, så da ble det ingen søndagstrening før søndagsmiddagen. MEN søndagsmiddag ble det, gribbene kom og fikk servert får i kål, jevnet og med gulerøtter *S* Veldig hyggelig, og verten kastet dem ut halv åtte og stupte forholdsvis tidlig i seng.

Mandag, idag, ingen spesielt super morgen, men jobben gikk lekende og to timer på Studio Day gjorde godt for legeme og sjel. Morgendagen skal starte for tidlig, men vil man ha bil, så vil man ha bil og noen ganger så må man bare stå opp kl 7 :-(

Dagens måltider:

Frokost 1: banan
Frokost 2: Baconpølse med rekesalat og sprø løk
Mellommmåltid: Banan
Lunch: To ryvita med egg, tomat, majonaise og salami
Mellommåltid: 2 ryvita med egg, tomat, majonaise og salami
Før trening: YT pasjonsfrukt
Etter trening: YT kakao
Middag: Fårikålrester.

det var dagen, godt man forbrant 400Kacl bare på oppvarmingen idag :-)

No comments: